0
Kurv

Vår behandling av din data

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved besøk på våre nettsider, og bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan vi behandler disse.

Når du besøker våre nettsider lagrer vi dessuten automatisk informasjon om nettlesertype, Internett-tjenesteleverandør (ISP), henvisnings-/utgangssider, operativsystem, dato/klokkeslett, klikkstrøm-data og andre brukeropplysninger som en del av tjenesteanalysen vår. Disse dataene blir ikke koblet til andre opplysninger vi samler inn om deg, og er anonyme.

Vi bruker også informasjonskapsler på våre nettsider i markedsføringsøyemed, for at besøksstatistikken skal være pålitelig, og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

For mer informasjon om vår polis for behandling av informasjonskapsler se vår Cookie Policy under.

Bruk av skjemaer på denne nettsiden
Vi har skjemaer tilgjengelige for kontakt. Disse skjemaene og personlig data lagt igjen i dem vil kun nyttiggjøres til det behandlingsgrunnlag som kommer frem av skjemaene.
Eksempelvis vil kontaktskjemaet kun bli brukt til å kontakte de som ber om kontakt igjennom denne kanalen.

Rettigheter
Under den nye personvernsforordningen har forbrukere nye rettigheter.

1: Krav til innsyn
Du har rett til fult innsyn i hva slags personlig data vi har lagret i våre løsninger. Det gjelder da også informasjon lagt igjen på denne siden.

2: Krav til sletting/portering
Du har krav til å få slettet eller flyttet eventuell lagret informasjon hos oss ved forespørsel.
Alle henvendelser vedrørende personvern/ personopplysninger kan rettes til post@pcschematic.no

Vår behandling av informasjonskapsler

Ved å bruke pcschematic.no og andre nettsteder eid av PCSCHEMATIC Norge, samler PCSCHEMATIC Norge inn og behandler informasjon om ditt besøk på nettsiden. Informasjonen brukes til å forbedre brukeropplevelsen og funksjonaliteten, samt å tilpasse og målrette markedsføring fra PCSCHEMATIC Norge.
Under kan du lese om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan vi behandler data, hva de brukes til og hvem som har tilgang til informasjonen, samt kontaktinformasjon til PCSCHEMATIC Norge vedrørende personvern.

Ved bruk av denne nettsiden ( pcschematic.no) samtykker du til bruk av informasjonskapsler og andre tilsvarende sporingsteknologier (omtales heretter bare som «informasjonskapsler» i denne erklæringen) i samsvar med denne erklæringen. Du har blitt vist et pop-up vindu angående dette på ditt første besøk på nettstedet. Selv om det vanligvis ikke vises ved senere besøk, kan du til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke.
Hvis du ønsker å trekke ditt samtykke slik at  pcschematic.no ikke lenger plasserer Informasjonskapsler på enheten din, kan du slå av denne funksjonaliteten i nettleseren din.
Informasjonskapsler lagres lokalt på enheten du bruker så du må slette midlertidige filer og lesehistorikk i nettleseren din for å være sikker på at dine data ikke kan spores.
Til slutt, hvis du ønsker at  pcschematic.no slutter behandling av tidligere innhentet informasjon før tilbaketrekking av samtykket, kan du sende en epost til post@pcschematic.no