0
Kurv

1. PROGRAMOPPDATERINGER

Dersom du har vedlikeholdsavtale kan du laste ned en ny hovedversjon hvert år.
Har du ikke mottatt brev/mail om nyeste versjon så ta kontakt.
I tillegg kan du laste ned siste oppdatering til gjeldende hovedversjon ved å gå til nedlastingssidene hos PCSCHEMATIC

2. DIREKTE SUPPORT PÅ DIN PC

Trykk på TeamViewerlinken for å laste ned Teamviewer Quicksupport, kontakt oss deretter på telefon for å opprette en link.

TeamViewer

3. VEDLIKEHOLDSAVTALE

Vedlikeholdsavtalen gir deg tilgang til nye versjoner av PCSCHEMATIC Automation, ubegrenset telefonsupport og våre brukergruppemøter.  Hvert år lanseres det en ny hovedversjon som blir tilgjengelig for alle som har en løpende vedlikeholdsavtale.

Brukergruppemøte avholdes i Norge ved den årlige oppdateringen av programmet. Her presenteres nyheter, ønsker og kritikk fra dere brukere diskuteres. Vi gjennomgår også de nye krav og standarder som er aktuelle. Programmet videreutvikles og oppdateres løpende på bakgrunn av brukernes ønsker og den tekniske utviklingen.

Vi har egen telefonsupport i Norge. Lang erfaring med telefonsupport og DAK-program kombinert med god kjennskap til PCSCHEMATIC gir deg effektiv hjelp eller svar på spørsmål vedrørende programmet.

4. OPPGRADERING FRA GAMLE VERSJONER

Har du en eldre versjon av PCSCHEMATIC Automation, så kan den oppgraderes så sant den ikke er eldre enn 6 versjoner. Ta kontakt for tilbud.
Kontakt oss

5. KOMPONENTPORTAL

Ved å gå til PCSCHEMATIC sin komponentportal får du en oversikt over hva som finnes av tilgjengelige komponenter. Direktelenke til portalen, trykk HER.
Komponentene kan lastes ned til programmet ved å trekke de over til det åpne skjemaet, eller samle de i en kurv og importere de. De blir så liggende i programmets lokale database.

Norske databaser

Vi har laget en leverandørdatabase med norske Elnummer.
Denne kan lastes ned ved å trykke på lenken under. Gjelder foreløpig V22, men kommer en oppdatering for V23 om kort tid.
Trenger du flere databaser så ta kontakt.

Databaser

Symbolbibliotekene

Det ligger mange symbol i symbolbibliotekene i PCSCHEMATIC Automation, og selv om de dekker det meste innen elektro og automasjon, så det vil det av og til være noen som savner et spesielt symbol.
Trenger dere et spesielt symbol som dere ikke finner i biblioteket, så ta kontakt med oss.

6.KOM IGANG MANUALER

Det ligger manualer for PCSCHEMATIC Automation brukere på følgende lenke:
Lag ditt første prosjekt - Motorstyring
Dette er en rask innføring for nye brukere, slik at disse hurtig kan komme i gang med programmet. Andre manualer ligger på disse sidene:
Danske manualer.
Engelske manualer

Norsk fler-språkelig prosjektmal (Krever V20, eller nyere) kan lastes ned her:
PCS_MLNO_Start

For V23, eller nyere:
Prosjektet legges i mappen:
C:\PCAutomation\Templates\PageTemplates\ProjectTemplates

For V22, eller eldre:
Prosjektet legges i mappen:
Dansk versjon: C:\PCSELCAD\Standard\Skabelon\Project,
Internasjonal versjon: C:\PCSELCAD\Standard\Template\Project

Fyll ut dette skjemaet for å komme i kontakt:

Takk for henvendelsen!
Du vil høre fra oss innen kort tid.
Oops! Noe gikk galt når du fylte ut skjemaet. Vennligst prøv på nytt.
Automation
Electrical CAD Software
Les mer og prøv programmet
Les mer og prøv programmet
Cablemanager
Hold orden på kabler og føringsveier
Les mer og prøv programmet
Les mer og prøv programmet
Cabledim
Dimensjonering av kabler
Les mer
Les mer